Rekkehus

Din lokale eiendomsmegler Notar har gleden av å presentere disse 7 rekkehusene som kommer for salg på Jørihaugen Vest.
Rekkehusene vil ha en flott beliggenhet på BK4-feltet med fantastisk utsikt!

De 4 første kjøperne, får en tilvalgspakke fra Boligpartner til en verdi kr. 80.000,-. Ta kontakt for å sikre deg din bolig idag!

Det blir 4 rekkehus med BRA på 149 og 3 rekkehus med en BRA på 157 som vil ha universell utforming og livsløpsstandard! Gode solforhold og terrasser på begge sider!

Området har kort vei til skole, barnehage, dagligvare og flotte fri- og turområder. Ca. 10 min. med bil til sentrum og ca. 5 min. til Løkkemyra med kjøpesenter og handelsparker.

Beskrivelse av 4 rekkehus i kjede:

Fire rekkehus i kjede som rommer alt en familie ønsker seg. Her kan du bo i en moderne og lettstelt bolig med en fantastisk utsikt. Boligene tilpasses terrenget på tomta og vil plasseres på to ulike høyder. Løsningene er arkitekttegnet og det er lagt stor vekt på å skape rom som passer for hele familien.

Naturen utenfor inviteres inn i boligen gjennom de mange store vindusflatene. Gled deg til å kunne nyte friheten det gir å ha flere uteplasser rundt boligen. Trives du best i sola eller i skyggen? Du bestemmer selv hvor du vil slappe av på en av dine tre fine uteplasser.

Du ønskes velkommen inn i boligen gjennom en romslig entrè i første etasje. Her er det god plass til garderobe. Fra entrèen er det dør inn til en innvendig bod. Det er på dette planet at boligens tre soverom er plassert. I tillegg har første etasje to bad, hvor det største av dem har plass til vaskemaskin. Fra det største soverommet i første etasje er det terrassedør ut til uteplassen utenfor. Hjemmets hjerte finner du i etasjen over. Her oppe er utsikten aller best og det er her boligens sosiale sone er plassert. Den åpne kjøkken- og stueløsningen er på over 38 kvadratmeter. Fra kjøkkensiden er det utgang til en hyggelig veranda. I den andre enden av rommet finner du stuedelen, hvor det også er utgang til en enda større veranda. Tenk å kunne nyte ettermiddagene her ute mens du skuer utover sjøen.

Alle boligene bygges med carport og sportsbod. Begge deler er plassert like ved inngangsdøra. Lettvint og praktisk.

Total BRA: 149 kvm
BRA: 140 kvm
P-rom: 119 kvm
Carport: 12,4 kvm

Beskrivelse av 3 rekkehus i kjede:
Disse tre rekkehusene har livsløpsstandard og er like store i areal og inneholder blant annet tre soverom, to stuer og to bad hvor det største også har plass til badekar.

I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med et luftig og innbydende allrom. Her er det rom nok til å ha både en stor kjøkkenøy med sitteplasser og et spisebord ved vinduet. Fra denne åpne kjøkken- og stuedelen på over 33 kvadratmeter har du direkte utgang til uteplass. Du finner også et soverom og bad med plass til vaskemaskin her i husets første etasje.

I andre etasje finner du to store soverom til. Det største har utgang til en herlig veranda. Tenk så deilig å kunne nyte morgenkaffen her. Etasjen har også et bad, en bod, samt en deilig loftsstue med utgang til veranda. En slik ekstra stue gir stor fleksibilitet og er alltid populært å ha hvis man har barn eller ungdommer i huset.

Inngangspartiet er overbygd og alle boligene får egen carport og sportsbod plassert like ved inngangsdøra. Helt perfekt i en hektisk hverdag.

Total BRA: 157 kvm
BRA: 148 kvm
P-rom: 127 kvm
Carport: 12,5 kvm

Trykk på hver enhet i boligvelger under for å se plantegning!

Meld din interesse

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat om prosjektet.